Merker

Har du funnet din favorittdesigner? Sorter varene på merke og få opp dine favoritter. Vi tester hele tiden ut nye merker og beholder de som faller i smak hos dere. Har du tips om et merke du ønsker i vår butikk? Ta kontakt på kundeservice@armerogben.no

Aston Martin

Aston Martin er en merkevare som ikke trenger så mye introduksjon. Det har alltid stått for fine, raske sportsbiler, designet og produsert av dyktige håndverkere. Aston Martin Kids Collection er et eksklusivt utvalg av klær og tilbehør til barn. Det er slitesterkt, har gjennomtenkte designdetaljer, stil og eksklusivitet synonymt med Aston Martin sportsbilen.

Babysoy

Babysoy lager silkemykt babytøy av soyafiber som er spesielt godt egnet til babyer og små barn med sart hud. Babysoys kolleksjoner er laget av naturens egne råvarer soya, tøyfibrene produseres av restene etter soyamelkproduksjon. Materialene er 100% naturlige og nedbrytbare.

Björkvin

Tøffe skateklær til gutt og jente fra 1-12 år.

Bonnie Baby

Bonnie baby designer friske babytøyskolleksjoner av de fineste kashmir- og bomullstoffer. Merket er grunnlagt og designet av den tidligere Sonia Rykiel designeren Tracey Samuel. Plagg fra Bonnie baby har flere ganger blitt observert i familier som Jamie Oliver's, Kronprinsfamilien i Danmark og Gwyneth Paltrow`s.

Bora Bora

Prisgunstig, fargerikt badetøy fra Spania til barn fra 6 mnd–14 år. En favoritt blant alle små jenter. Alle materialer er hurtigtørkende og smidige for en aktiv badelek. Badetøyet til jentene leveres i små søte plastvesker. Bora Bora er små i størrelsen så kjøp en størrelse større en du pleier.

Care

Care er ullundertøy i kløfri merinoull til små barn. Ull er fra naturens side naturlig myk, varm, slitesterk, fukttransporterende og fri for kjemikalier. Det naturlige innholdet av lanolin gjør ull antibakterielt.

celavi-merinoull

CeLaVi

CeLaVi er ullundertøy i kløfri merinoull til barn opp til 14 år. Ull er fra naturens side naturlig myk, varm, slitesterk, fukttransporterende og fri for kjemikalier. Det naturlige innholdet av lanolin gjør ull antibakteriellt.

dolly

DOLLY by La Petit Tom

Fantastiske skjørt og kjoler til dukke, baby, jente og voksen. Skjørtene er designet av fembarnsmoren Anne-Marie van Dijk fra Nederland.

Duns Sweden

Duns Sweden produserer fargerikt og mønstersterkt tøy fra nyfødt og helt opp til 10 år. Alle materialer er økologisk og GOTS (Global Organic Textile Standard) godkjent.

esencia-alpakka

Esencia

Med fokus på naturlighet produserer Esencia de herligeste plagg av alpakkaull, lamaull og økologisk bomull. Esencia produseres i Andes-regionen i Sør-Amerika og alle deres produkter er Fair Trade-sertifiserte. Esencia kombinerer det beste fra deres to designeres hjemland, Japan med sitt design og Bolivia med sin lange tradisjon for tekstilveving av høy kvalitet.

fub-knit

FUB

Tidløs strikk i naturmaterialer, økologisk bomull om sommeren og ull om vinteren, i størrelsene 6 mnd til 8 år. Stilen er klassisk og tidløs, og de fleste plaggene er unisex. Dette er plaggene som kan arves igjennom hele søskenflokken.

I dig denim

I dig denim er designet av svenske Hanna Clavegård. Jeansen er tøffe og dekker hele spekteret av jeans for barn, unisex, chinos, baggy jeans, slitte og mindre slitte. Buksene er moderne samtidig som de er tilpasset barnets aktivitetsnivå. Alle detaljer er gjennomtenkte, alt fra bleierumpe til tykk og tynn.

I love Gorgeous

ilovegorgeous er skapt av britiske Lucy Enfield og Sophie Worthington ut av en stor fasniasjon for stoff, farger, silhuetter og glitter. Moro og femininitet for barn er merkevaren deres, og målet er å lage klær for jenter som elsker å være jenter og ikke er redd for å vise det.

Krutter

Krutter designer barnetøy i alderen 0–6 år, stilen er retro. Enkle snitt, store fargekontraster og myke stoffer. Et Krutter-plagg gjenkjennes gjerne ved deres karakteristiske applikasjoner – de sprer humor og glede.

Lili and the funky boys

Lili and the Funky boys designes av den parisbaserte designeren Esther Loonen. Klærne gjenspeiler den klassiske romantiske pariserstilen.

Livly

Livly designer med en gjenkjennbar, unik og leken stil – for barn 0-8 år. Klær fra Livly tar barna med på en reise inn i drømmeland. Lively er alt fra morsomme festantrekk til den perfekte gave. With every lively and lovely child in mind, the story of LIVLY begins.

Marie Chantal

Med bakgrunn fra Hong Kong, Paris, New York og London designer Marie Chantal i en eksklusiv og klassisk stil. Plaggene spenner fra det romantiske til det hverdagslige, og kan brukes i alle anledninger. Plaggene kan arves videre i generasjoner.

Mole - Little Norway

Strikket ulltøy i merinoull designet av Hanne Synnøve Koløy fra Karmøy i Norge. Designet med inspirasjon fra klassiske norske strikketeknikker. Plaggene er holdbare og i 100% kløfri merinoull. Er du usikker på størrelsene så bestill en størrelse større, enkelte modeller er litt små. Alle plaggene finnes i flere farger, klikk på produktene for å se fargealternativene.

Olive and Moss

Olive & Moss er designet av Nina Govan, kolleksjonen er et resultat av hennes evige jakt etter babytøy i annet enn pastellfarger. Første kolleksjon ble lagt ut for salg i London i 2007, og Olive & Moss har siden den tid blitt en bestselger i England.

Oobi

Australsk-designet barnetøy i glade farger og tradisjonelle snitt. Klærne er ofte å spotte på kjendiser på den andre siden av kloden så vel som i Hollywood. Oobi designer klær på barns premisser og deres designere sørger for å lage unike mønster som fornyes hver sesong. Oobi gir hver sesong bort overproduksjonen av klær til hjemløse barn, i tillegg til å ha et fulltids veldedighetsprogram sammen med Wurli Wurlinjang Health Service.

Pippi

Pippi er et dansk merke som representerer basistøy og tilbehør til små barn 0-4 år. Enkle mønster eller ensfargede plagg som enkelt kan matches med andre merker. Klærne fra Pippi er praktiske og alltid produsert etter følgende kriterier: begrenset med detaljer på ryggen til den liggende babyen, tildekkede glidelåser, naturmaterialer, kneppelukking for enkelt bleieskift, alle tekstiler er Øko-ex 100 standard.

Smallstuff

Smallstuff designer basistøy i alle farger og fasonger. Plaggene har en meget høy standard og holder seg myke vask etter vask. Produksjonen er Øko-tex 100 sertifisert.

Ej Sikke Lej

Ej sikke lej designer moderne barnetøy inspirert av 70-tallets ubekymrede og glade stil. Produktene er utviklet med tanke på barns aktive hverdag, snittene oppfordrer til lek og fri bevegelighet. Designet av danske Margit Egeskov og Marlene Eger Ullum.

Finger in the Nose

Det er forskjell mellom å være rampete og å ha dårlig oppførsel - Finger in the Nose har akkurat den rette balansen! Stilen er rock 'n' Roll, akkurat så tøft som små gutter vil ha det. Klærne produseres i høykvalitets naturmaterialer, og fabrikken kjører kvalitetskontroll på hvert plagg før de sendes ut i butikk.

Little Paul and Joe

Little Paul & Joe er sofistikerte gateinspirerte barneklær 4-12 år. Klærne designes av franske Sophie Albou som også er grunnlegger av Paul & Joe. Hver kolleksjon har sitt unike uttrykk, og plaggene produseres kun én sesong.

Little Remix

Little Remix designes av high-end designeren Charlotte Eskildsen, som også er eier og designer bak merket Designers Remix Collection. Little Remix er for jenter i alderen 2-14 år. Klærne er inspirert av voksenkolleksjonen – tilpasset unge jenter. Hver kolleksjon har sitt eget estetiske uttrykk, og er laget av naturlige kvalitetsmaterialer som pels, skinn, silke, bomullsjersey, ull og denim.

MarMar Copenhagen

Barneklær til gutt, jente og baby 6mnd–12 år. Kontrastene er kjennetegnet på det unike designet: land og by, gammelt og nytt, luksus og praktisk. Malene Anine Holmboe er designeren bak MarMar Copenhagen, hun har tidligere designet for bla. Mini a Ture. Miljøhensynet er høyt hos MarMar, og så langt det er mulig er klærne øko-tex sertifiserte, og produksjonen foregår så nært Europa som mulig.

Mini Rodini

Mini Rodini er økologisk barnetøy av høy kvalitet med en moderne og humoristisk fremtoning. Mini Rodini designes av Cassandra Rhodin, en svensk motedesigner med navn som H&M, Nylon, Urban Outfitters og Elle på kundelisten. Navnet Rodini kommer fra hennes tippoldefar – den legendariske sirkuskongen "Brazil Jack".

Monamici

Monamici er designet av de svenske søstrene Helene Edsta og Karolin af Jochnick. Stoffene er nøye utvalgt og fleste materialene i plaggene er økologiske. Monamici er kåret til årets barnetøysdesigner 2010 av det svenske magasinet Mamma.

Muchacha

Japansk barnetøymerke designet av Masako Shinya som har sin bakgrunn fra Osaka Mode Institute. Muchacha ble første gang introdusert på det japanske markedet i 1994. Kolleksjonene er ispirert av den japanske barndommen til Masako Shinya, med fokus på individuelle fargekombinasjoner og følelsen av karneval.

Optimist of Norway

Optimist of Norway er et norsk barnetøysmerke som har gjort et dypdykk i bestemors kiste. De har tatt det beste fra nostalgien og tryllet det om til moderne funksjonelle barneplagg. Klærne er produsert i bambus og bomull som gir en deilig følelse mot kroppen.

Pale Cloud

Luksuriøse jenteklær designet av norske Marion Reynolds, stjernestudent fra franske Esmod, med bakgrunn fra store designhus i Danmark og England. Klærne er feminine til fingerspissene og er utelukkende laget av kvalitetsmaterialer som silke, skinn, prima bomull og merinoull.

PAZ Rodriguez

Baby- og barneklærne fra PAZ er en hyllest til gamle håndarbeidsteknikker. Moderne presentasjon av strikking, hekling og søm var grunntanken når merket ble grunnlagt i Spania i 1970. I dag brukes kun naturmaterialer som er myke og varme for de minste barna, 0-6 år. Vinterkolleksjonene består i hovedsak av ren merinoull. OBS! Små størrelser.

Popupshop

Popupshop produserer basisklær av høy kvalitet i myke stoffer. Basisplaggene følger motebildet tett, og hele kolleksjonen er lett å mikse og matche. Materialene er utelukkende økologiske og produsert av bambus eller bomull.

Room seven

Room seven designes av datteren til grunnleggerene av det suksessfulle merket Oilily, nederlandske Brecht Olsthoorn. Hun designer barnetøy med et skarpt blikk for detaljene som gir plaggene den ekstraordinære siste finishen. Brecht Olsthoorn har også en finger med i spillet i modermerket Oilily, og enkelte sesonger går kolleksjonene om hverandre. Klærne er noe små i størrelsene.

Serendipity

Serendipity Organics produserer stilfulle økologiske klær for baby og barn under strenge kvalitetskrav. Plaggene er sertifiserte under en rekke krav som sikrer arbeiderens arbeidsforhold og miljøet vårt. Serendipity har følgende sertifiseringer: GOTS (Global Organic Textile Standard), SA8000 Fair Trade, FLO-cert, USDA og NASAA.

Sunuva

Sunuva produserer badetøy og strandklær i sterke materialer som holder UV-strålene ute. Badedrakter, shortser, trøyer og bikinier er laget i materialer som tilsvarer SPF 50, og som holdet de strenge kvalitetskravene for soltøy med sertifiseringen AS/NZS 4399:1966. Sunuva er en bestselger i Japan, Storbritania og i Sør-Europa, i tillegg er de observert på barna til Madonna og Gwyneth Paltrow.

Tiljamid

Tiljamid er designet av norske Therese Wigstrand på barns premisser. Klærne er blottet for unødvendig staffasje beregnet på voksenklær. Klærne har fått et enkelt og praktisk snitt, spekket med fargerike mønstre i myke stoffer av bambus. Hele kolleksjonen er laget i egendesignede bambustekstiler.

Ubang

UBANG designes av den tidligere kostymedesigneren Ulla Bang Jørgensen. Hennes visjon er å designe klær som setter barns fantasi i sving. Klærne har brukervennlige snitt, med dekor hentet fra dyreverdenen. Ditt barn kan lett bli en dinosaur i en genser fra Ubang! Hele kolleksjonen følger oeco-tex 100 standarden.

Urban Elk

Urban Elk designer barnetøy inspirert av den Skandinaviske dyreverdenen. Klærne holder en høy kvalitet og er ment for å tåle en røff hverdagsbruk. Urban Elk designes av danske Pouline Kiertner.

Waddler

Philip og Marina flyttet fra London til Bolivia med sin nyfødte sønn. Der oppdaget de alle de fantastiske egenskapene i alpakkaull - og barnetøysmerket Waddler var født. Waddler produseres i alpakka, og veien fra produksjon til ferdig produkt er så kort som mulig. Klærne i butikken vår kommer rett fra produksjonen i Bolivia, og alle som er med for å produsere klærne får betalt tre ganger minimumslønnen. Gode, varme klær av beste kvalitet, laget med omhu for miljøet og medmennesket.

Wafflish waffle

Designer barnetøy med fokus på gode naturlige råmaterialer. Mottoet til Wafflish waffle er å få mest mulig ut av naturen uten å ødelegge den. Stoffene er i hovedsak av lin - som blir mykere og mykere ved bruk, bomull med gasstruktur - den mykeste bomullen for huden, og flatvevet bomull med naturfiber som understreker det naturlige med klærne.

Wheat

Wheat er grunnlagt av det danske paret Peter og Charlotte Galsgaard. Deres kolleksjoner for barn presenterer barnetøy av høy kvalitet med god skandinavisk design uten at prisen skal være for høy.